19 Tetori eshte caktuar edhe data per rifillimin e emisjonit Shqiptarët për shqiptarët. i drejtuar nga Elvis Naçi e Sidrit Bejleri ne News 24. Edhe ne edicionin me te ri priten surpriza dhe ngjarje në te cilat jo vetem pritet te ndryshoje jete te njerezve ne nevoje por edhe ndryshoje te atyre qe ndihmojne, duke na dhuruar emocione te paperseritshme dhe shembuj te pashembullt solidariteti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here