Pa filtër
Çdo te Enjte ora 20.30
Kanali T – Digitalb

Stil jetese dhe argëtim pa Filtër , me Jona Spahiun.

Ngjarjet dhe Personazhet takohen jashtë kornizës së tyre të zakonshme.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here