Emisjon Talkshow e Politik5 Pyetjet nga Babaramo
ModeratorIlir Babaramo
Çdo të hënëOra 20.30
Kanali TVReport TV
“5 Pyetjet nga Babaramo”, është një nga emisionet më të ndjekura të politikës dhe aktualitetit.
Politikanë të njohur intervistohen nga gazetari me nje eksperiencë shumë vjeçare në median shqiptare, Ilir Babaramo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here