Emisjon politikArena
ModeratorDritan Hila
Çdo te mërkurëOra 21.00
Transmetimi i Pare6 tetor 2016
Tv ChannelOra News
Kontaktarena@oranews.tv
Facebook

Cdo te mërkurë, ora 21:00

“Arena”, nga Dritan Hila në  RTV Ora sjell tematika të ndryshme me karakter politik, por edhe analitik dhe investigativ.

Moderohet nga Dritan Hila, një nga emrat e njohur të analizës në Shqipëri, prej vitesh aktiv në median e shkruar. Ai vjen për herë të parë në rolin e moderatorit me këtë format.

 Të ftuar janë politikanë, ekspertë, ambasadorë, ministra, si dhe përfaqësues të njohur të shoqërisë civile.

Emisioni i parë u transmetua më 6 tetor 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here