Brazili: Toka e zjarrit dhe e vërshimeve

0
99
Brazili: Toka e zjarrit dhe e vërshimeve
Cdo te hene ora 20.00
Kanali Explorer Natyra Digitalb

Majmuni me kapuc të zi, foka gjigande lumore, koati bisht unazë. Tre specie të rralla, që bashkëjtojnë armiqësisht në mejdisin e egër të xhunglës braziliane. Si i përballojnë ato ekstremet vrasëse të natyrës si: vërshimet e lumenjve në sezonin e shirave? Apo thatësirën plot zjarre që përfshijnë mijra hektarë të habitatit të tyre? Le të zbulojmë sëbashku mekanizmin misterioz që i lejon këto kafshë të mbijetojnë…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here