Home Kosovare RTV21 Group

RTV21 Group

Radio Televizioni 21 është një kompani mediale me seli në Prishtinë, Kosovë, që përfshin disa kanale televizive, një radio dhe një faqe të internetit. E themeluar si Radio 21 në internet më 11 maj të vitit 1998 nga Afërdita Saraçini dhe bashkëshorti i saj, Florin Këlmendi. RTV21 transmeton 24 orë në rrjetin tokësor dhe atë satelitor në Amerikë dhe Evropë.

Latest article

Pasditja ime – RTSH

Nga e hëna të premten ora 16.35

Moldavi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosova sonte ne SuperSport

E Hene 14 Tetor 2019 Moldavi - Shqipëri dhe Mali i Zi - Kosova sonte ne SuperSport ne kuadrin e eliminatereve te kampionatit Evropian te...

Portokalli – në Top Channel

Çdo të diel ora 21.00

MIREMENGJES SHQIPERI – në RTSH

Emisjon Talkshow MIREMENGJES SHQIPERI Moderator Erti Kristo, Blerina Shehu, Zhaklina Gjolla Çdo të hënë Nga ora 06 - 10 e mëngjesit Çdo të martë Nga ora 06 - 10...

Procesi Sportiv – në Top Channel

Çdo të hënë ora 22.45