FacebookÇim Peka -Live InstagramÇim Peka -Live WebsiteÇim Peka -Live
Emisjon Politik e TematikÇim Peka -Live
DrejtuesÇim Peka
Të enjteve20.45
Kanali TvSyri TV

Emisjon nga opinionisti i njohur Çim Peka, i cili fton ne studion e tij figurat dhe personalitetet me te njohura te politikes shqiptare dhe kosovare. Emisjonet e Zt Peka jane te karakterizuara nga çiltersia dhe nje fryme e drejtperdrejte dhe pa doreza e cila ne disa raste ka sjelle edhe nje tonizim natyror te emisjonit.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here