Facebook Instagram
Emisjon si të gatuajmëÇka ka me Hongër
ModeratorArsim Mehmeti – Master Chef
Çdo të hënëOra 17.45 – 18.00
Çdo të martëOra 17.45 – 18.00
Çdo të mërkurëOra 17.45 – 18.00
Çdo të enjteOra 17.45 – 18.00
Çdo të premteOra 17.45 – 18.00
Kanali TVRTV 21
Messenger m.me/ckakamehonger
Email
ckmh@rmpublic.com

Qëllimi kryesor i emisionit “Çka ka me Hongër” është të ofrojë shumëllojshmëri recetash nga kuzhina të ndryshme nga e mbarë bota dhe kësi soji të ofrojë zgjidhje apo thjeshtë ide për të provuar dicka të re.

Brenda 15 minuta sa zgjat emisioni, moderatori do të përgatisë receta të përzgjedhura nga kuzhinat e ndryshme botërore duke i demonstruar teknikat dhe metodat më të përshtatshme për gatimin e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here