Emisjon Shëndeti – Reality ShowDoktor Plastik
Çdo të martëOra 21.00
EdicioniDyte (2)
Emaildoktorplastik2018@gmail.com
Telefon+355698551554
Kanali TVTV Klan

Një reality show me përmbajtje informative dhe argëtuese. Në çdo episod të ketij reality do të ndjekim histori personazhesh të zakonshëm, të cilët kanë për qëllim përmirsimin e pamjes së tyre të jashtme. Me ndihmën e produksionit të “Doktor Plastik” dhe me një ekip specialistësh te kirurgjiste estetike, personazhi do të ndiqet hap pas hapi deri në krijimin e një imazhi të ri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here