Emisjon Show E diela Shqiptare
Moderator Ardit Gjebrea
Çdo te Diel Nga ora 13.30 -19.20
Kanali TV Klan TV
Viti i nisjes 2008
Email edielashqiptare@tvklan.al
Telefon 00355 0684200004
Facebook Website “E diela shqiptare” nga Ardit Gjebrea prej vitit 2008 në Tv Klan, programi më popullor në të gjitha familjet shqiptare çdo të dielë. Një program i cili përfshin një fashë orari maratonë, prej 7 orësh transmetim LIVE. Struktura e programit: “Ka një mesazh për ty”, “Ne jemi çfarë hamë”, “Kujdes shëndetin”, “Telebingo shqiptare”, “Shihemi në gjyq”, “Power kids” dhe “Kënga magjike”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here