Emisioni i dashur i të gjithë fëmijëve dhe të rriturve, këtë javë do të nisë audicionet e para, kështu që bëhuni gati.
Ditën e premte dhe të shtunë, ora 10:00, në Tv Klan, hapen audicionet e para për fëmijët që duan të jenë pjesë e kësaj anijeje ëndrrash.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here