Emisjon Explorer e Tematik Exclusive
Çdo të diel Ora 20.15
Kanali TV Top Channel

Programi “Exclusive” vjen prej gati 15 vitesh, çdo të diel në mbrëmje në ekranin e Top Channel si thellim i aktualitetit, historisë, kulturës dhe sportit. Personazhe dhe histori të patreguara më parë.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here