FacebookFix Fare InstagramFix Fare WebsiteFix Fare
Emisjon Investigativ e Tematik Fix Fare
Drejtues Devi & Dori
Nga e Hëna të Premten 20.10
Transmetimi i parë 19 Dhjetor 2002
Kanali Tv Top Channel

“Fiks Fare” nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002 dhe është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske.

“Fiks fare” është nje program i gazetarisë investigative. Një program kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj.

Transmetohet pothuaj se çdo ditë të javës në mbrëmje nga Top Channel, një nga stacionet televizive private të Shqipërise. Kuota e shikimit është nga më të lartat. Programi është organizuar në pajtim me modelin e simotrës së vet “Striscia la Notizia” (canale 5/ Mediaset).

Emisioni është i mbështetur në punën cilësisht profesionale të themeluesve të vet ; Saimiri dhe Doktori ( Nga 2002 – 2015).

Denonco në numrin e telefonit:
☎️ 0693333313 ☎️


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here