Emisjon Explorer Travel Fshatrat e Shqipërisë
Çdo të shtunë Ora 15.45
Kanali Tv Top Channel

Programi “Fshatrat e Shqipërisë” vë në dukje zhvillimin e fshatit, ekonominë rurale, investimet në infrastukturë apo akomodimin nëpër bujtina të turistëve.

Një program që sheh dhe prek projektet e agroturizmit dhe zhvillimin e kapitalit njerëzor. Një rrugëtim përtej bukurive duke zbuluar të vërtetat që shtrihen rreth e qark Shqipërisë tonë të vogël me të fshehta të mëdha.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here