Emisjon TalkshowFtesë në 5
ModeratoreBieta Sulo
Nga e Hëna – të PremtenOra 5 (17.00)
Kanali TvTop Channel

“Ftesë në pesë” është një program sa informues aq edhe argëtues. Ngjarje kulturore, ndodhi në jetën e VIP-ve, fokusim mbi marrëdheniet familjare të politikaneve e personave publike, pasqyrim të historive të prodhuara nga reality dhe talent show të ndryshëm. Prezantuar nga Bieta Sulo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here