Notice: class-oembed.php is deprecated since version 5.3.0! Use wp-includes/class-wp-oembed.php instead. in /home/arber/public_html/wp-includes/functions.php on line 4719
Emisjon History ExplorerGjurmë Shqiptare
DrejtuesMarin Mema
Çdo të shtunëOra 20.10
Kanali TvTop Channel

Programi “Gjurmë shqiptare” përfshin një audiencë të të gjitha moshave e provuar kjo në pesë sezonet e para.

Përfshirja e temave historike, zbulimi i zonave të ndryshme, brenda dhe jashtë Shqiperisë, promovimi i pjesëve të fjetura, shpalosja e kultures, trashëgimisë, ndërthurur me të sotmen ben që audienca e përthithur të jetë e konsiderueshme dhe gjithëpërfshirëse.

Një pjesë e temave historike apo edhe e zonave që trajtohen në Gjurmë Shqiptare nuk njihen ose janë trajtuar perciptazi në historiografinë shqiptare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here