Emisjon – si të gatuajmë, ShowHell’s Kitchen
Kuzhina e djallit
Drejtues e moderatorRenato Mekolli
Çdo të premteOra 21.00
Sezoni2 (Dytë)
Kanali TVTop Channel
Web: aplikimehttp://aplikime.top-channel.tv/hellskitchen/
Kontakt:+355 69 70 80 500
Web http://top-channel.tv/programe/hellskitchen/
Facebookhttps://www.facebook.com/Hells-Kitchen-Albania-554830691637452/

Show “Hell’s Kitchen/ Kuzhina e Djallit” është ndër formatet më të suksesshme të kuzhinës në botë. Ky format i dimensionit totalisht ndryshe në audiencën shqiptare permban sfidë, garë, pasion, art i të gatuarit, emocione dhe surpriza në çdo episod të tij për dy skuadrat përballë njëra-tjetrës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here