Emisjon HistoriHistori shqiptare
ModeratoreAlma Çupi
Çdo të dielOra 12.30
Kanali TVTV Klan

Kontakt:  cupialma@yahoo.com  & 0676050304

Ky emision ka si qëllim të tregojë histori për njerëzit që punojnë, kontribuojnë për komunitetin, krijojnë produkte unike, ngrenë biznese, ruajnë traditën, kulturën si dhe ndihmojnë në zhvillimin e turizmit.
Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here