Emisjon TematikJo vetëm modë
ModeratoreOrinda Huta
Çdo te shtunëOra 20.05
TV ChannelTv Klan
Sezoni8
Transmetimi i parë16 shkurt 2013

Kontakt: 0693144440

Një program nga: Orinda Huta     Drejtor programi: Albert Dumani

Gjithçka përtej modës…

“Jo vetëm modë” është nje zbulim i vazhdueshëm i gjithçkaje të bukur që na rrethon. Një takim me artizanë, artistë, arkitektë, historianë, politikanë, sportistë, stilistë vjen plot hijeshi nëpërmjet objektivit të “Jo vetëm modë”.

Kushdo që ka diçka për të thënë, mund të jetë pjesë e këtij programi, mjafton të frymëzojë me historinë e tij për një jetë më të bukur e me stil. “Jo vetëm modë” është gjithashtu një hapësirë për cilindo biznes serioz që ka dëshirë të jetë më afër konsumatorit.

“Jo vetëm modë”, është një emision lifestyle që trasmetohet në televizionin Klan çdo të shtunë në orën 20.00. Programi 60 minuta, i cili ka filluar trasmetimin e tij të parë më 16 shkurt 2013, ideohet dhe prezantohet nga Floriana Garo.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here