Facebook website
Emison tematik informatikJu flet Prishtina
Moderatore Arbëresha Fazliu
Çdo te shtunëora 18.00
Kanali TV Klan Kosova
Email arbreshafazliu@hotmail.com
Tel +383 49 172 564
Meesenger conversation m.me/JuFletPrishtina

Ju Flet Prishtina, është një emision i përjavshëm, që i dedikohet ekskluzivisht kryeqytetit. Ai transmetohet cdo të shtunë, në orën 18, në Klan Kosova

Emisioni përmban këto rubrika:

Ecja neper Prishtinë – është rubrika në të cilën, një mysafir i ftuar rrëfën dicka interesante në një stil të vecante, duke ecur nëpër Prishtinë ose vende të caktuara të kryeqytetit me Arbresha Fazliun.

Informohu Prishtinë – është ajo rubrikë në të cilën ofrohen informacione për një temë ose sherbim të vecantë, për të cilin kanë interes qytetarët e Prishtinës ose ata që kanë punë në Prishtinë

Plusi dhe minusi i javës – këtu shikuesit do të mësojnë se cili ka qenë zhvillimi më pozitiv dhe ai më negativ i javës në Prishtinë.

Prishtina në një javë – kjo është rubrika që përmbledh pothuajse të gjitha informacionet që kanë ndodhur ose kanë lidhje me kryeqytetin në javën paraprake.

Debati me mysafir në studio – në këtë rubrikë, një ose dy mysafirë flasin për një temë të zgjedhur nga redaksia.

Kjo faqe zyrtare e Ju Flet Prishtina në facebook shërben për të komunikuar ne me ju dhe ju me ne, shikues të nderuar të emisionit.

Duke qenë se jeni ju ata që e bëni më të mirë këtë emision, ne ju thërrasim të na shkruani për gjithcka që mendoni se e vlen të shfaqet në minutat e Ju Flet Prishtina.
Ne mirëpresim njoftimet, komentet dhe vërejtjet tuaja!

Për to mund të na kontaktoni edhe në këta numra telefoni: 038-76-76-80,049 247-418 dhe 049 172 564.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here