Emisjon TalkShow PolitikKapital
ModeratorAleksander Furxhi
Çdo te premteOra 21.00
Kanali TvVizion Plus

Aleksander Furxhi është një nga emrat e njohur te gazetarise shqiptare që kanë punuar në seksionin e gjuhës shqipe të BBC.

Ne kete talk show politik do te animohen debate te lidhura me ngjarjet e pritshme me te rendesishme te javes, vecanerisht duke analizuar impaktet dhe domethenien e tyre ne teatrin politik shqiptar.

Ne varesi te dinamikes se ngjarjeve, studio e emisionit zhvendoset ne zemren e zhvillimeve me thelbesore jo vetem per Shqiperine por edhe per ato qe lidhen me shqiptaret kudo ne bote. Ngjarjet dhe personazhet qendrore ne Kosove, Maqedoni, Itali e Greqi por edhe me gjere do te jene gjithashtu ne fokusin e ketij formati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here