Ju lutemi na kontaktoni për :

  • Për përmirësimin e portalit tonë.
  • Për çdo paqartësi që keni.
  • Për çdo vlerësim te juajin.

Ju falenderojmë ne advance per ndihmën që na ofroni.

Kontaktet tona

Sot në TV – Albanian Tv News
354 Qemal Stafa, Tiranë

00355 42 61472
00355 69 61473

Email: info@sotnetv.com

Rreth nesh

Sot në Tv është portali i cili ndihmon në informimin e të gjithë shikuesve për programet televizive, sportive, informative, të gjithë zhanrave dhe pa dallim për të gjitha platformat dhe kanalet televizive si në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni.

Kontaktoni nëpërmjet emailit!

LATEST POSTS

- Advertisement -