EmisjonMe Zemer të Hapur
ModeratoreEvis Ahmeti
Të hënën12:00-13:30
Të martën12:00-13:30
Të mërkurën12:00-13:30
Të enjten12:00-13:30
Të premten12:00-13:30
Kanali TvNews 24
KontaktNë 0699239304 dhe 0697529649

Facebook  Instagram website

Emisioni social “Me Zemer te Hapur” në News24 TV.
Na ndiqni cdo dite nga e hena – ne te premte ora 12:00-13:30.
Kontakt ne 0699239304 dhe 0697529649

Ky emision ka 12 vite qe zhvillohet ne News24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here