INSTAGRAMNë Shtepinë Tonë FACEBOOK Në Shtepinë Tonë WEBSITE Në Shtepinë Tonë
Emisjon Informues e Shëndetsor Ne Shtepine Tone
Drejtues Florian Agalliu
Nevina Shtylla
Nga e hëna të premten Ora 12.30
Kanali TV Top Channel

“Në shtëpinë tonë” ëShtë një program që synon të informojë shqiptarët për prodhimet tona nga ushqimoret tek industrialet, shërbimet që mund t’ju ofrohen, si ndryshon tregu shqiptar, keshilla praktike dhe shumë informacione të tjera të nevojshme për të gjithë.

Njohje nga afer dhe e detajuar si prodhohet, si konsumohet, si shoqerohet, si konservohet dhe si te dallojme produktet BIO, etj.

Prezantuar nga Florian Agalliu dhe Nevina Shtylla.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here