OpenEmisjon Politik
Çdo te Hënë21.00
Çdo te Enjte21.00
ModeratoreEni Vasili
Kanali TVTop Channel
Website

Programi “Open”, arena e debateve televizive për çështjet më të rëndësishme të politikës dhe aktualitetit, intervista me përfaqësuesit kryesor të shtetit dhe jo vetëm, dhe trajtimin e çdo cështjeje tjetër sensitive për shoqërinë tonë.

Çdo ngjarje e madhe politike, por edhe problematikat e aktualitetit apo tematikat e  rëndësishme sociale marrin vëmendjen maksimale nga stafi “Open” për t’u përcjellë më pas tek publiku në mënyrën më profesionale të mundshme.

Një emision nga Eni Vasili


Videot nga programet më të reja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here