Emisjon Politik TematikOpinion
ModeratorBlendi Fevziu
Te HenenOra22.00
Te MartenOra22.00
Te MërkurënOra22.00
Te EnjtenOra21.00
Kanali TvTV Klan
Kontaktopinionatvklan@gmail.com

I pari emision politik në Shqipëri, që prej 31 gushtit 1997 nga gazetari Blendi Fevziu!

Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare, si arena e politikës shqiptare, në vitin e tij të 15-të televiziv.

Që nga sezoni televiziv 2008/2009, “Opinion” erdhi në TVKLAN në katër takime çdo javë: të henë, të martë, të mërkurë dhe takimi tradicional i të enjtes mbrëma. Kjo strukturë e programit vazhdon edhe në sezonin aktual.

Çdo javë në studion e TV Klan, komente, analiza, debate, komente, intervista, personazhe, dëshmi dhe fakte konkrete. Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndësishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

Salloni i politikës dhe aktualitetit hap dyert 4 mbremje në javë, për të dëgjuar opinionet e politikaneve dhe analisteve. Padron i shtëpisë, gazetari dhe analisti Blendi Fevziu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here