Emisjon tematik Ora e Pasdites
Moderatore Njomza Aliu
Nga e hëna të premte Ora 18.40
Edicioni / Sezoni 7 (Shtate)
Kanali Tv Klan Kosova

‘ ORA e Pasdites ‘ është emision i përditshëm, në televizionin Klan Kosova, që sjell reportazhe, personalitete dhe ngjarje të rëndësishme.

Transmetohet çdo pasdite me fillim në ora 18:40 dhe besojmë se secili do të gjen shumëçka interesante.

Nëse emisioni ju pëlqen atëherë mund të jeni pjesë e ndonjërës prej rubrikave tona: Botë, Metropol, Shije, Në formë, Muzikë, Film, Letërsi, Kuriozitet, Arkitekturë, Kopshtari, Hi – Tech, Kafshët , Ekonomi, Travel, Fashion Shëndet …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here