Ora News tani pa pagesë

0
57

Sinjali i RTV Ora News tani falas kudo në Shqipëri dhe në të gjithë botën.

Ajo nuk eshte me pjese e paketës Digitalb.

Ora News vjen pa pagesë në të gjithë territorin e vendit përmes platformës digitale.

Ora News do të shfaqet falas në të gjithë botën në platformën satelitore EUTELSAT W2

Ate mund ta gjeni duke skanuar aparatet satelitore ne :-

Sateliti Eutelsat W2
Frequenca  11427
Polarizimi Vertikal
Simbol rate  27500

 

Sinjali i RTV Ora News tani falas kudo në Shqipëri dhe në të g…

Sinjalin e Ora News mund ta gjeni në të gjithë kabllorët e Shqipërisë.Për ata që kanë aparat marrës satelitor Hd mjafton një kërkim manual: EutelsatFrekuenca 11427Modulimi DVB-S2Sec- 3/4 simbol rate 27 500Polarizimi vertikalPër të gjithë ata që kanë aparat Tring mjafton të bëjnë azhornimin e aparatit dhe do tju listohet kanali i Ora News free.

Posted by Ora News on Monday, February 13, 2017

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here