Oxygen

0
112
Oxygen
Cdo te Shtune ora 20.15
KTV – Besim Dina

Oxygen Show ka filluar të emetohet në muajin mars të vitit 2008. Program i pasur me humor, muzikë si dhe mysafirë të zgjedhur. Kuizi është pjesë integrale e emisionit që përmban pyetje të lëmive të ndryshme nga njohuritë e përgjithshme. Autor dhe producent i emisionit është Besim Dina ndërsa emisioni transmetohet në KTV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here