Emisjoni Talkshow PolitikPërballë
ModeratorLutfi Dervishi
Çdo të marteOra 20.35
Kanali TVRTSH
Faqja Web https://www.rtsh.al/perballe/

Përballë është një emision politik i bazuar mbi intervistën ballafaquese me njerëz të rëndësishëm të politikës dhe vendimmarrjes dhe përballjen mes palëve politike për çështje të rëndësishme të javës.
Emisioni fokusohet në ngjarjen kryesore të javës dhe në çështje të debatueshme mes aktorëve/partive politikë. Gazetari Lutfi Dervishi sjellë intervista të thelluara, me pyetje të cilat publiku do të dëshironte t’i bënte. #Përballë synon ballafaqimin e bazuar mbi pyetje të drejtpërdrejta, mbështetur në fakte dhe argumenta, larg ngasjes për të “triumfuar” në debat, por me objektivin për të qartësuar dhe hedhur dritë mbi çështjet/problemet/zhvillimet.
#Përballë transmetohet çdo të martë, ora 20.35, në RTSH 1, por mund të ndiqet edhe në rrjetet sociale, Facebook  dhe YouTube

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here