Emisjon ShowPorta e Fatit
Drejtues e moderatorTurjan Hysko
Çdo të dielOra 20.00
Kanali TVTV Klan

“Porta e Fatit”, është një lojë lotarie me bazë shorti, ku shortet hidhen dhe transmetohen çdo të diel mbrëmje në TV Klan nen drejtimin e Turjan Hysko

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here