Emisjon Sportiv Procesi Sportiv
Moderator Edi Manushi
Çdo të hënë 22.45
Transmetimi i pare 25 Gusht, 2008
Kanali Tv Top Channel

Gjithçka që ndodh në fundjavën sportive në vend dhe në botë analizohet dhe komentohet në studion e Procesit Sportiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here