Emisjon Politik Tematik Real Story
Drejtues emisjoniSokol Balla
Të hënënOra 21.00
Të martënOra 21.00
Të mërkurënOra 21.00
Të enjtenOra 21.00
Kanali Tv News 24
Facebook
Sokol Balla

Formati kryesor politik në prime time në News24, ideuar dhe moderuar nga gazetari i njohur Sokol Balla, nje tjeter sfidë ambicioze për gazetarin e njohur, i cili ka një përvojë të gjate menaxheriale në fushën e informacionit. Nga e hëna në të enjte në orën 21.00, gazetari Balla sjell për publikun temat më aktuale dhe më të forta për publikun, duke gjeneruar debat, ide, intervista, diskutime, brenda dhe përtej lajmit.

Në këtë kohë të lajmit të rremë, përpjekja e re gazetareske e Ballës do jetë në funksion të reales dhe të vërtetës.Gjithçka do të zhvillohet në nje studio të re e të hapur për të gjithë, e cila do të ofrojë thellësinë e analizës por edhe do të plotësojë nevojën e opinionit publik për zbardhjen e pikëpyetjeve të shumta të realitetit shqiptar.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here