EmisjonRepolitix
DrejtuesDenis Minga
Çdo te martëOra 20.55
Çdp të mërkurëOra 20.55
Kanali TvReport Tv

Emisioni “Repolitix”,  i drejtuar nga gazetari Denis Minga, transmetohet në ekranin e Report Tv cdo të marte dhe të mërkurë  nga ora 20:55,  live për 120 minuta. 

     Emisioni ka në qendër temat më të nxehta të javës nëpërmjet protagonistëve më të rëndësishëm të saj duke ballafaquar qëndrimet e tyre në politikë, ekonomi, tema sociale e deri tek krizat ndërkombëtare. Një vëmendje të vecantë emisioni  u kushton ngjarjeve dhe personazheve të pazakontë. 

     Çdo emision, përveç të ftuarve nga fusha e politikës, funksionarë të lartë,  përfaqësues të institucioneve ,ekspertë të fushave të ndryshme ka në vëmendje dhe personazhe të vecanta  që sjellin historitë e tyre njerëzore për publikun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here