Emisjon Talkshow e politikRubikon
ModeratorAdriatik Kelmendi
Çdo të martëOra 20.00
Çdo të mërkurëOra 20.00
Çdo të enjteOra 20.00
Sezoni14
Kanali TVKoha Vizion KTV

“Rubikon” ka mbajtur në vazhdimësi primatin e emisionit me më shumë ndikim në proceset politike, sociale e kulturore në Kosovë dhe më gjerë, me një konstantë shikueshmërie ndër më të lartat në vend. Tash, në sezonin e katërmbëdhjetë, “Rubikon” vjen sërish me risi dhe aktualitete, por gjithnjë origjinal dhe i pakompromis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here