Emisjon TalkshowSoirée
ModeratoreJonida Shehu
Çdo të mëerkurëOra 21.00
Kanali TvTop Channel

Programi “Soiree” është një show ku bëhen bashkë personazhe të ndryshëm për të përjetuar një mbrëmje të çlirët, pa doreza dhe klishe, një mbremje ku nëpërmjet muzikës zbërthehen shumë situata personazhe dhe tema diskutimi, personazhe të fushave të ndryshme në një rrëfim të sinqertë para një gote vere natën e vonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here