Emisjoni investigativStop
ModeratoreSaimir Kodra & Gentian Zenelaj
Të hënënOra 20.05
Të martënOra 20.05
Të mërkurenOra 20.05
Të enjtenOra 20.05
Të premtenOra 20.05
Kanali TvTV Klan
Kontaktstop@tvklan.al & (00355)0672208888

Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj.

Aktualiteti shqiptar “alla Stop”, problematika e njerëzve të thjeshtë, që pasi kanë trokitur në të gjitha dyert, gjejnë zgjidhje vetëm në “Stop” , video-kamera të fshehta, që denoncojnë e demaskojnë korrupsionin, dhunën apo abuzimin seksual.

Akte humanizmi për më të pamundurit e fatkeqët, të cilëve u ndryshon jeta.

Një emision i gjithi vetëm për njerëzit e zakonshëm dhe me njerëzit në qendër.

ON AIR: E hënë – e premte ora 20:05LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here