Syri TV

Per te ndjekur Live SYRI TV

Syri TV Syri TVLive

SYRI është një agjenci e njohur e lajmeve në Shqipëri e përtej, që operon në treg prej kohësh dhe falë punës e profesionalizmit, ka arritur të listohet në mediat më të ndjekura brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë. SYRI ka nisur punën fillimisht përmes faqes se internetit, (syri.net) një faqe që përmban informacione nga sfera të ndryshme të jetës së qytetarëve shqiptar. Syri.net është portali i lajmeve me i ndjekur në Shqipëri dhe përcjell lajme në 24 orë. Më specifikisht, në faqen online të SYRI-t publikohen lajme/artikuj, intervista, analiza, opinione, investigime dhe transmetime në kohë reale. Përveç lajmeve rreth Shqipërisë, SYRI ka edhe faqen ekskluzive për lajmet dhe aktualitetin që ndodh në Kosovë. Së fundmi është hapur dhe ka dale në transmetim kanali më i ri televiziv Syri Televizion, ku punohet me fjalën e fundit të teknologjisë së fushës, ka një programacion të pasur dhe staf të kualifikuar. Agjencia e lajmeve SYRI synon informimin e opinionit publik mbi çështje që kanë lidhje me korrupsionin dhe pandërshkueshmërinë.

Për informacione info@syri.net,

Për reklama marketing@syri.net

Website https://www.syri.net/

Instagram https://www.instagram.com/syri.tv/

Facebook https://www.facebook.com/syrimedia/

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCrhOdWxeea0IF_H7jV4y7tQ