Emisjon – Si te gatuajmeTe Linda
ModeratoreLinda Haxhibrahimi
Çdo të hënëOra 17.45
Çdo të martëOra 17.45
Çdo të mërkurëOra 17.45
Çdo të enjteOra 17.45
Çdo të premteOra 17.45
Kanali TvKoha Vizion KTV

Kuzhina më e popullarizuar televizive në Kosovë vjen në ekranin e Kohavisionit çdo ditë pune. Receta nga më të ndryshme me plot shije dhe delikatesë e të realizuara me shumë përkushtim edhe për nga ana vizuale, është pa dyshim adresa e duhur për t’u njohur me shijet e reja, por edhe ato tradicionale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here