Emisjon politikTempora
ModeratoreSonila Meço
Çdo te martëOra 21.00
Transmetimi i Pare8 janar 2019
Tv ChannelOra News

Tempora” është një ftesë për publikun në aktualitetin shqiptar. Me një formulë rishtare, në zhanrin talk show do t’i bëhet një prerje tërthore Shqipërisë, në zhvillimet më interesante e të rëndësishme të javës.

Brenda një programi 120 minutësh do të trajtohen disa tema aktualiteti, nga politika, ekonomia, sociale, apo kulturore, por në mënyra të ndryshme, duke I dhënë mundësinë publikut të jetë në komunikim interaktiv me programin dhe të ftuarit.

Programi do të synojë të jetë një platformë informimi, edukimi dhe argëtimi, duke targetuar cdo grupmoshë mbi 16 vjec. Programi me autor dhe moderatore Sonila Meçon nisi transmetimet në TV Ora më 8 janar 2019

Emisioni i parë u transmetua më 6 tetor 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here