Th#rje

0
64
Th#rje
Çdo të Hënë ora 21.00
Kanali T

Th#rje vjen këtë sezon të ri plot me surpriza dhe risi. Tema të larmishme, të ftuar interesantë, muzikë Live. Në çdo puntatë të Thurjes në këtë sezon, do të jetë i ftuar një personazh i ndryshëm, për të ofruar këndvështrimin e tij, për të sjellë zërin kritik dhe për të dhënë dëshmitë personale nga eksperiencat e veta për temat tona…

Drejton emisionin JONIDA VOKSHI
Regjia INDRIT COBANI
Autor SOKOL SHAMETI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here