Emisjon Top Show
Moderator Alban Dudushi
Çdo te MartëOra 22.00
Transmetimi i parë2004
Kanali TVTop Channel
Website Facebook

Emision i mbrëmjes i transmetuar nga Top Channel-i një stacion radioteleviziv me qendër në Shqipëri. Emisionin Top Show të radiostacionit nga Shqipëria TOP Kanali e drejton Alban Dudushi.

Në programin e emisionit fton çdo ditë nga 6 deri në 8 individë nga fusha te ndryshme te artit, politikës, biznesit dhe shoqerise qytetare të cilët diskutojnë në një ambient spontan mbi tema të nxehta për shoqerinë shqiptare.

Forumi i diskutimit trajton tema delikate si varferia, prostitucioni, korrupsioni, jeta në familje, emigracioni, shoqëria patriarkale dhe ngjarje të tjera në sporte dhe në muzikë dhe tema “tabu” për shoqërinë shqiptare.. Përfshirja e publikut në diskutim është menduar nga organizatorët të cilët janë të vemendshëm që biseda të perqendrohet tek tema e ditës.

Top Show transmetohet që nga viti 2004


Videot nga programet më të reja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here