Emisjon – Talentet e reja – ShowTop Talent
Moderatore Ledja Liku
Edicioni Tretë (3)
TransmetimiSe shpejti
Kanali TvTop Channel

Programi “Top Talent” është show dedikuar për zbulimin e talenteve në kategoritë: gazetarë, moderatorë dhe interpretues të veçantë. Një spektakël nga autorja Ledja Liku. “Top Talent” është një mundësi për të gjithë gazetarët dhe prezantuesit e rinj, që synojnë të jenë pjesë e televizionit por edhe për të gjithë interpretuesit në zhanera te ndryshëm. Nuk eshte vetem nje talent show, po edhe nje spektakel per t’u argetuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here