Emisjon TalkShow Politik Top Talk
Drejtues Denis Dyrnjaja
Nga e Hëna të Premten Ora 15.40
Kanali Tv Top Channel


Programi “Top Talk” është i mbështetur në konceptin e intervistimit të një personazhi të vetëm për temën më të rëndësishme të ditës.

Intervista e trajtuar është projektuar me minutazh të shkurtër dhe me pyetje të drejtpërdrejta, për të ballafaquar të intervistuarin me fakte, prova, dëshmi apo qëndrime mbi ngjarje dhe rrethana me të cilat personi i intervistuar lidhet në mënyrë direkte ose të tërthortë.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here