Emisjon shendetiTrupi dhe shëndeti
ModeratorFlamur Topi
Çdo të premteOra 19.00
Kanali TVRTSH 1

Programi më i vjetër në median shqiptare
Nga doktor Flamur Topi

Një emision nga Flamur Topi, ku të ftuar janë mjekët më në zë në specialitetet respektive dhe sqarimet për simptomat thjeshtohen për t u kuptuar sa më mirë nga i gjithë publiku i gjerë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here