WEBSITEWake Up INSTAGRAMWake Up FACEBOOKWake Up
Emisjon Informues e TematikWake Up
DrejtohetIsli Islami
Oriela Nebiaj
Nga e hëna të premtenora 7.00
Kanali TvTop Channel

Programi  Wake up, programi i mëngjesit me tema qe trajtojnë: një sjellje sociale,  fenomene apo tabu te shoqërisë, që  vijnë si reflektim i ngjarjeve të ditës.

Një program informues, edukativ, promovues dhe argëtues. Prezantuar nga Isli Islami, Oriela Nebiaj

Çdo mëngjes nëse ju del gjumi herët, zgjoheni me “Wake Up”. Programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin.

Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio (nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti, spektakli) dhe personazhe interesantë.

Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë dy orëve të transmetimit, veç të tjerash, muzika mbetet një nga armët më të forta…LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here