Emisjon Promovues TalkShowWazzup
Drejton Enur Pakashtica
Nga e hena te premteOra 16.00
Sezoni 5 (Pestë)
Transmetimi i pare10 Nentor 2014
Tv kanalKlan Kosova

Wazzup”, synimin kryesor e ka rininë shqiptare dhe do të jetë pasqyra urbane e kosovarëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here